Benvolguts amics

Lamentem enormement haver de fer aquest post, però degut a l’onada de calor que estem patint aquests dies en algunes zones de Catalunya s’ha activat el pla Alfa 3 de risc d’incendi forestal. Argentona es veu inclosa dins dels municipis amb aquest pla activat des de les 00:00h d’aquest divendres, fet que anul·la qualsevol autorització per realitzar actes de foc en zones properes forestals al municipi (i, malauradament, l’Escola Argentona ho és). Per això i per coherència amb el moment de risc que estem passant,

ENS VEIEM OBLIGADES A POSPOSAR LES II OLIMPÍADES DIABÒLIQUES

Ens sap molt i molt greu no poder tirar endavant aquest acte aquest dissabte, però tenim la voluntat de reeditar-lo passat setembre i ens agradaria, a poder ser, poder seguir comptant amb totes vosaltres.
Us anirem informant dels avenços, esperem poder veure’ns molt aviat i gaudir, d’una vegada per totes, d’aquestes Olimpíades!

Salut, foc i tabals!! 
Diables d’Argentona

El proper dia 16 celebrem les II Olimpíades Diabòliques, on un total de 5 Colles competiran per pujar al capdamunt del Podi.
Vine a veure qui guanya i que bé s’ho passen tots!
  • dia:  16 de juliol
  • Hora:  20h
  • Lloc:  Patis de l’escola Argentona

Les Olimpíades Diabòliques són una jornada celebrada amb colles del món del foc organitzada pels Diables d’Argentona en què l’objectiu principal és gaudir i passar-ho bé.
Tal com indica el nom, es basa en la participació de diferents equips (un per cada colla format per 10 diables), els quals han
de superar diferents proves relacionades amb el món del foc fent servir la destresa i el treball en equip.
Al següent vídeo podeu veure un exemple de les Primeres Olimpíades, celebrades l’any 2017.
Es celebrarà el 16 de juliol a l’Escola Argentona a partir de les 20:00h.
La participació inclou sopar per fins a 15 persones.

Sereu les afortunades que aconseguireu pujar al podi?

Les places són limitades, així que no us ho penseu massa!

Per més informació i inscripcions, feu un correu a info@diablesdargentona.cat